Волинська поліція затримала чергову групу закладчиків (фото)
Волинь

Волинська поліція затримала чергову групу закладчиків (фото)

21 листопада 2022, 17:06
0
0
Сподобалось?
0

Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що чоловіки двоє мешканців Прикарпаття 28-ми та 25-ти років забезпечували функціонування телеграмканалу. Вони розповсюджували закладки на території міста Луцька та району за обумовленими адресами й координатами. Молодшого з чоловіків оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю затримали в обласному центрі Волині. Він мав при собі майже 100 штук таблеток ЛСД та майже 30 упаковок стікерів з психотропною речовиною.

В автомобілі його 28-річного спільника оперативники вилучили 42 флакони «Тетрагідроканнабінолу», колбу із залишками речовини, ззовні схожої на Альфу «PVP».

Під час санкціонованого обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисників вилучено 179 колб з психотропною речовиною альфа «PVP», психотропну речовину альфа «PVP»; канабіс, 5 флаконів психоактивного компоненту канабісу, а також зіппакети, ізоляційну стрічку, електронні ваги, порожні колби, 2 пристрої для вживання заборонених речовин та інші речові докази.

Крім того, оперативники встановили місця трьох залишених фігурантами мастеркладів, на території Луцька та Луцького району, в яких знаходилося 255 закладок з психотропною речовиною альфа «PVP» та 20 флаконів психоактивного компоненту канабісу.

Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися