У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін
Волинь

У Луцьку «накрили» нарколабораторію, де «варили» амфетамін

23 листопада 2022, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції задокументували протиправну діяльність двох лучан. Чоловіки 41 та 40 років налагодили в підвалі будинку виготовлення амфетаміну.

Про це у середу, 23 листопада, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання фігурантів та у підвальному приміщенні. Під час слідчих дій виявили та вилучили амфетамін, прекурсори для виготовлення амфетаміну, обладнання (скляні трубки, колби, холодильник, мірні ємності, термометр), електронні ваги, зіп-пакети, ємності з нашаруванням білого кольору, засоби зв’язку та інші речові докази. Усе вилучене поліцейські направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.

Встановлено, що зловмисники щомісячно виготовляли близько 500 грамів амфетаміну. Наркоділки збували амфетамін на території Луцька методом «з рук в руки».

Один із фігурантів уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та був засуджений до реального відбування покарання терміном 6 років, однак сховався та був оголошений в розшук. Нині він затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри у скоєному. Триває слідство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися