На Волині затримали контрабандистів з арсеналом безпілотників (фото)
Волинь

На Волині затримали контрабандистів з арсеналом безпілотників (фото)

25 листопада 2022, 13:17
1
0
Сподобалось?
0

Слідчі ГУНП у Волинській області спільно із співробітниками Луцького прикордонного загону задокументували протиправну діяльність групи волинян. Чоловіки організували незаконне переміщення в Польщу тютюнових виробів за допомогою малих літальних та безпілотних літальних апаратів.

Про це інформують у поліції Волині.

Правоохоронці провели санкціоновані обушки у помешканнях фігурантів. У результаті слідчих дій вилучили безпілотник (типу квадрокоптер), два малих літальних апарати (типу літак), 7 акумуляторних батарей, парашут та дві антени аналогового зв’язку з триногою, комплектуючі до малого літального апарату, тепловізор, майже 2500 пачок сигарет (з марками для продажу в мережі «Duty Free»), три радіостанції з зарядними пристроями, автомат Калашникова, нарізний карабін з оптичним пристроєм, близько 100 набоїв, 2 згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, гроші, чорнові записи та інші речові докази.

Вилучене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертиз. За результатами експертиз будуть кваліфікуватися дії фігурантів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дмитро
    Дмитро

    Добре. Комусь з наших хлопців достануться!

    25 листопада 2022, 13:36
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися