Винесли вирок убивці сімʼї підприємців з Волині
Волинь

Винесли вирок убивці сімʼї підприємців з Волині

29 листопада 2022, 18:55
0
1
Сподобалось?
1

У січні 2022 року в Василькові на Київщині у приміщенні цеху по виробництву меблів, між засудженим та подружжям підприємців із Волинської області, яке привезло дерев’яні дошки, виник конфлікт через несвоєчасний розрахунок за попереднє замовлення. Мова йшла про 6 тисяч гривень. Конфлікт завершився подвійним вбивством.

Коли напруга зросла до максимуму житель Київщини схопив молоток і вдарив ним по голові волинянина. Після цього, він взяв ніж та декілька разів вдарив жертву у груди. Потерпілий від отриманих травм помер.  який від отриманих травм помер.

Далі убивця вийшов на вулицю, підійшов до автомобіля підприємців, відкрив передні пасажирські двері та сім разів штрикнув дружину вбитого, яка вийшла перечекати сварку поза межами приміщення. Після цього чоловік переніс тіло вбитого до автомобіля та перегнав транспортний засіб з тілами на іншу вулицю, де його і залишив.

Як повідомили у прокуратурі Київської області, за жорстоке вбивство подружжя підприємців з Волині мешканця Київщини засудили до 15 років позбавлення волі. До набрання вироком законної сили засуджений перебуватиме під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися