Суд відсудив податковий борг у дружини Ігоря Палиці
Волинь

Суд відсудив податковий борг у дружини Ігоря Палиці

5 грудня 2022, 11:06
0
2
Сподобалось?
2

Головне управління Державної податкової служби у Києві відсудило у колишньої дружини лідера партії «За Майбутнє», народного депутата з Луцька Ігоря Палиці Оксани Палиці майже 187 тисяч гривень податкового боргу.

Про це пише «Сила правди» з посиланням на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва.

Оксана Палиця не сплатила податковий борг з податку на нерухоме майно, який виник на підставі податкових рішень від 14 червня 2018 року, від 6-го червня 2019 року, від 5-го червня 2020 року. Відтак, жінка мала би сплатити ці кошти протягом 10 днів з дня отримання повідомлення, але не сплачувала впродовж трьох років.

Суддя Анна Кузьменко задовольнила адміністративний позов Головного управління Державної податкової служби Києва і зобов’язала Оксану Палицю виплатити податковий борг у сумі 186 тисяч 762 гривні.

Багато сімейного майна зареєстровано саме на колишню дружину політика Оксану Палицю. В неї десяток земельних ділянок у Київській області, будинок, квартири у столиці, паркомісця, нежитлові приміщення. Також у колишньої дружини Палиці є котедж із землею у «Буковелі» площею у 249,5 кв, по квартирі у Львові та Одесі. Тож, зрозуміти, за яку саме нерухомість Оксана Палиця не сплатила податковий борг – доволі складно.

Нардеп Ігор Палиця попри обіцянки, роками так і не декларує бізнес та майно, яке належить його сім’ї.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися