«Старий Луцьк» провів чергову серію матчів
Волинь

«Старий Луцьк» провів чергову серію матчів

13 грудня 2022, 13:14
0
0
Сподобалось?
0

«Старий Луцьк-Університет» був господарем чергового ігрового баблу у чоловічій баскетбольній суперлізі України. Лучани приймали львівську «Політехніку-Галичину» та столичний «Київ-Баскет».

Спершу господарі зійшлися на паркеті з гостями зі Львова. Гра поділилася на дві частину. Першу половину лучани виграли 39:33, а ось провал у третій чверті призвів до підсумкової поразки з рахунком 68:82.

У матчі зі столичним клубом «Старий Луцьк-Університет» виглядав явним андердогом, однак фаворити зустрічі ледь не поплатилися за недооцінку суперника. Матч вийшов малорезультативним і насиченим боротьбою. Лучани вели в рахунку практично увесь час, і гості в останній момент звели справу до овертайму. Розв’язка гри вийшла драматичною. За півтори скендуи до сирени «Київ-Баскет» вів у рахунку на 3 очки, та Володимир Коцько зі своєї половини встиг виконати кидок і поцілив у кошик. Після перегляду повторів його вирішили не зараховувати, бо він таки виявився запізнілим на долі секунди. Тож кияни уникли другого овертайму і перемогли з рахунком 61:58.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися