Рада наклала санкції на Анатолія Тимощука за підтримку агресії Росії
Волинь

Рада наклала санкції на Анатолія Тимощука за підтримку агресії Росії

13 грудня 2022, 15:05
1
1
Сподобалось?
1

Верховна Рада України ухвалила постанову «щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до спортсменів із Російської Федерації та інших держав».

За відповідне рішення проголосували сьогодні.

У постанові є 56 спортсменів. З них 55 – громадяни Російської Федерації, а також один громадянин України – лучанин Анатолій Тимощук.

У список потрапили спортсмени, що «системно і активно підтримують війну проти України, легітимізують військове вторгнення та геноцид українців збройними силами Російської Федерації».

Тимощук опинився у компанії з Валуєвим, Кареліним, Карповим, Карякіним, Кабаєвою та іншими прихильниками путінського режиму.

Санкції, накладені на спортсменів, триватимуть 10 років. Вони передбачають, серед іншого, блокування активів осіб на території України, обмеження торговельних операцій, а також застосування заборон в’їзду на територію України, позбавлення державних нагород України, інших форм відзначення.

Кількома днями раніше Анатолій Тимощук вперше висловився про повномасштабну війну в Україні, назвавши її СВО, та заявивши, що не все так однозначно. Хоча з самим Тимощуком уже давно все однозначно зрозуміло.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Коментарі

  • Петро
    Петро

    Що за піддд. Приймав рішення його до шибениці га центральніц площі

    13 грудня 2022, 23:18
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися