На Волині провели навчання на кордоні на випадок напливу біженців (фото)
Волинь

На Волині провели навчання на кордоні на випадок напливу біженців (фото)

16 грудня 2022, 18:08
0
1
Сподобалось?
1

На Волині у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» відбулись міжнародні навчання щодо надання допомоги постраждалому населенню України в пунктах пропуску на українсько-польському кордоні.

Також відбулося засідання міжвідомчого координаційного штабу, під час роботи якого відпрацьовано основні дії підрозділів Держприкордонслужби, ДСНС України, Національної поліції, Державної міграційної служби, органів місцевої влади, гуманітарних волонтерських організацій у разі ескалації збройного конфлікту з Росією та виникнення масового скупчення населення поблизу державного кордону України.

У навчаннях взяли участь також керівний склад управління Державної пожежної охорони Люблінського воєводства Республіки Польща, які надали учасникам навчань інформацію про визначений порядок надання допомоги громадянам України, які змушені залишити свої оселі через війну та функціонування відповідних центрів прийому цих громадян на території Республіки Польща.

Рятувальники ГУ ДСНС у Волинській області розгорнули наметове містечко, роботу якого буде забезпечено для надання допомоги населенню, яке вимушено переміщується до країн ЄС. До його складу входять місце роботи міжвідомчого штабу, пункт надання консультативної допомоги, пункт надання медичної та психологічної допомоги, пункт відпочинку та обігріву, намет-столова.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися