У Луцьку відбувся благодійний захід на підтримку дітей постраждалих від війни (фото)
Волинь

У Луцьку відбувся благодійний захід на підтримку дітей постраждалих від війни (фото)

17 грудня 2022, 13:06
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку у палаці культури відбувся вчора благодійний захід «Завжди поруч». До нього долучилися громадські організації та приватні підприємці. У фойє майстрині пропонували свої оригінальні вироби. Люди купували і таким чином робили свій внесок у майбутню перемогу.

Багатьох емоційно вразила виставка портретів наших захисників 20-літньої лучанки Анастасії Куц. Дівчина навчається на графічного дизайнера в ЛНТУ.

– Війна – біль кожного українця. Мені захотілося передати почуття наших військових, тому виникла серія «Обличчя Маріуполя», – розповідає дівчина. – Часто дружини, рідні бійців приносять фото і просять змалювати з нього портрет. За допомогою чорно-білих тонів намагаюся передати стан душі наших захисників!

Одна з організаторів цього заходу Руслана Вознюк – голова об’єднання українок «Яворина» – Волинь, розповідає, що напередодні новорічних свят вирішили приділити особливу увагу діткам загиблих військових, малечі, яка чекає на свято на звільнених територіях. Кошти, які зібрали на ярмарку, аукціоні та концерті, підуть на їх потреби.

– Бо війна і так наробила багато біди, але ми не дозволимо вкрасти у діток відчуття свята. Всі чекають напередодні Нового року якихось подарунків і нам приємно долучитися до доброї справи, – наголосила вона.

І хоч ранок пʼятниці почався із тривоги, але вечір минув спокійно. За це глядачі у залі неодноразово оплесками дякували Збройним силам. Вони захищають нас, а ми підтримуємо їх добрими словами та донантами. Так разом йдемо до Перемоги!

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися