У Білорусі почався рух російської техніки до кордонів України
Волинь

У Білорусі почався рух російської техніки до кордонів України

20 грудня 2022, 17:30
0
-1
Сподобалось?
-1

Російська військова техніка, яка базувалася на білоруських полігонах, почала рух на південь Білорусі, ближче до кордонів України.

Про це повідомляє моніторингова група «Білоруський Гаюн».

20 грудня близько п’ятої ранку із залізничної станції Полонка відправився ешелон з військової техніки ВС РФ, яка дислокувалася на полігоні «Обуз-Лісновський» (Барановичський район, Брестської області). Ешелон прибув у Лунинець у Брестській області. На платформах: 23 танка Т-80 , 8 бензовозів, 9 вантажівок («Урали» і КамАЗи), 2 пасажирських і 7 вантажних вагонів.

Крім цього, також відомо, що вчора, 19 грудня, на ЖД-станції Заслоново (Вітебська область) завантажили на платформи понад 20 танків і близько 16 «Уралів» ЗС РФ, які знаходилися на полігоні «Лепельський». Ешелон прямує у Слуцьк Мінської області, що також значно ближче до кордону з Україною.

Відомо також про перекидання третього ешелону з технікою ЗС РФ. 20 БМП-2 , 3 бензовоза, 7 «Уралів», мобільний пункт управління зв’язку (МПУС-К) на базі КамАЗ, 4 пасажирських вагони РЖД і 3 вантажних вагони прибули на станцію Калинковичі Гомельської області. Відзначимо, що кількість техніки, яку перекидають ближче до кордону, точно недостатньо ні для яких наступних дій. Наразі все більше виглядає як чергова лякалка для створення психологічної напруги та відтягування сил української оборони.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися