Волинські лісівники придбали 11 позашляховиків для ЗСУ (фото)
Волинь

Волинські лісівники придбали 11 позашляховиків для ЗСУ (фото)

21 грудня 2022, 09:27
0
1
Сподобалось?
1

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства відправила 11 повнопривідних позашляховиків на передову для бійців володимирської 14 ОМБр імені Князя Романа Великого.

Позашляховики придбані коштом колективів лісівників Волині.

Крім того, машини повністю завантажені необхідними на передовій речами та засобами: матеріалами для утеплення приміщень та оборонних споруд, їжею (зокрема, відправили 1000 консерв – каші із м’ясом, які лісівники спеціально виготовляють для ЗСУ), вологими серветками, медикаментами переданими на Волинь латвійськими партнерами, окопними свічками виробництва вихованців шкільних лісництв та дітьми із луцьких шкіл.

– Всі машини підвищеної прохідності. Дуже потрібні нашим хлопцям для виконання бойових завдань. Ви самі розумієте, які там зараз дороги, погодні умови, – зазначив полковник, начальник Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Кивлюк. – Що хочу додати. Ми дуже вдячні волинським лісівникам за таку роботу. Від них маємо постійне сприяння та суттєву підтримку. У лісівників потужно поставлена командна робота. Можливо, подекуди ще краще, як у військових. Вони підтримують один одного – знаю, що багато лісівників зараз на передовій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися