У Луцьку дитина зламала руку під час розваг у ТРЦ
Волинь

У Луцьку дитина зламала руку під час розваг у ТРЦ

29 грудня 2022, 12:15
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на роллердромі торгово-розважального центру «ПортСіті» невідомий штовхнув дитину, внаслідок чого вона травмувалася.

Як розповіла виданню ВСН мати дитини Марія Скибінська, з цього приводу вона уже звернулася до поліції.

«Це сталося 25 грудня. Дитина їхала перед чоловіком, який, наздогнавши її, силою відштовхнув вбік та облаяв. Вона впала, і від болю і шоку детально не розгледіла його. Пам’ятала лише, що він був у сірій кофті. На той час під її опис підходило щонайменше чотири чоловіки, які там перебували. Я попросила адміністратора переглянути камери, але він відмовив, мовляв, «нічого такого не трапилося», – ділиться жінка.

Вона з дитиною звернулася у травмпункт при роллердромі, де лікар «на око» визначив відсутність травми та порадив нічого не робити, а далі кататися за оплачений час.

«Оскільки дитина прокаталася лише 5–7 хвилин, то все, на що був спроможний адміністратор, це – надати безкоштовний сертифікат на годину, що дійсний до 28 лютого. До того часу гіпс дитині вже знімуть, бо є перелом руки», – повідомила Марія Скибінська.

Жінка застерігає відвідувачів стосовно таких випадків: «Розумію, що ролики, це – травматично. Але ніхто не готовий до того, що вашу дитину навмисно штовхне здоровий чоловік, чим спричинить переломи. Крім того, дитина там не застрахована. Мало того, будьте готові, що ви не отримаєте відео з камер та навіть елементарного вибачення, що їх штатний лікар і не лікар зовсім», – розповіла жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися