На Волині сільська лікарка організувала новорічне свято для маленьких пацієнтів (фото)
Волинь

На Волині сільська лікарка організувала новорічне свято для маленьких пацієнтів (фото)

29 грудня 2022, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

Новорічне свято для дітей з розвагами та подарунками влаштували у Піддубцівській амбулаторії. Підготувала його для своїх пацієнтів сімейна лікарнка Ксенія Волкова.

Кабінет педіатра ледве вмістив усіх охочих почути різдвяну історію, погратися у вікторину з призами та взяти участь у медичному майстер-класі. Лікарка в ігровій формі показала діткам, як правильно мити руки і продемонструвала, як насправді мікроби бояться, коли люди миють руки.

Діти із захопленням тицяли мильними пальчиками у мисочки з водою та плаваючим на ній меленим перцем і з захватом спостерігали, як уявні мікроби тікають. Познайомившись та погравшись, маленькі пацієнти, здоров'я яких мами довірили контролювати сімейній лікарці Ксенії Волковій, отримали солодкі подарунки, які для них підготувала лікарка та заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

Дітям так сподобались тематичні бесіди з педіатром, що вони домовились під час наступної зустрічі поговорити, як правильно доглядати за зубами і скільки можна їсти цукерок, щоб це не шкодило здоров’ю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися