На Волині отримав важкі опіки через вибух котла
Волинь

На Волині отримав важкі опіки через вибух котла

2 січня 2023, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Нещасний випадок стався на Горохівщині. На місці медики швидкої діагностували у чоловіка термічний опік ІІ-ІІІ ступенів 63% тіла та опік верхніх дихальних шляхів.

Про це повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригада Горохівського відділення ЕМД на дорозі передала пацієнта бригаді відділу медицини катастроф. Враховуючи велику площу ураження тіла, для ведення лікарських засобів використали внутрішньокістковий доступ. Внутрішньокістково можна вводити безпечно ті ж препарати, що й внутрішньовенно. Вони досягають терапевтичної концентрації у плазмі крові за аналогічний проміжок часу, як і після введення через центральний венозний катетер. Постановка внутрішньокісткового доступу стала завдяки працівникам навчально-тренувального відділу КП «ВОЦЕМДМК», які постійно проводяться навчання бригад ЕМД щодо вдосконалення навичок надання екстреної медичної допомоги на догоспітальному етапі.

Пацієнта доставили на госпіталізацію до профільного закладу охорони здоров’я, де за 12 годин стан потерпілого стабілізували. Далі прийняли рішення доправити його до Львівського опікового центру. Цю місію із застосуванням апарату штучного дихання успішно виконала волинська бригада відділу медицини катастроф.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися