Волиняни сплатили за рік понад 630 мільйонів військового збору
Волинь

Волиняни сплатили за рік понад 630 мільйонів військового збору

11 січня 2023, 15:30
0
1
Сподобалось?
1

Внесок волинян на оборонні потреби за підсумками 2022 року склав 637,4 мільйона гривень військового збору. Це на 211 мільйонів гривень більше проти аналогічних показників 2021 року, інформують у головному управлінні ДПС у Волинській області.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк наголошує, що навіть в умовах воєнного стану держава кожному, хто працює офіційно, гарантує соціальний захист відповідно до законодавчих норм у разі настання страхового випадку чи виходу на пенсію.

Водночас у Головному управлінні ДПС у Волинській області рекомендують підтримати країну фінансово громадянам, які придбали активи у минулі податкові періоди за доходи без належного оподаткування. У рамках податкової амністії держава запропонувала до 1 березня 2023 року на компромісних умовах подати одноразову добровільну декларацію.

Особи, які задекларують такі активи та перерахують до бюджету одноразовий збір, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за ухилення від оподаткування в минулому.

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати одноразову добровільну (спеціальну) декларацію, згодом – сплатити передбачений спеціальний збір. Про те, як це зробити правильно – детальна інформація у банері «Одноразове добровільне декларування».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися