Підприємців двох волинських громад дістають шахраї-псевдоподатківці
Волинь

Підприємців двох волинських громад дістають шахраї-псевдоподатківці

13 січня 2023, 15:42
0
0
Сподобалось?
0

Аферисти активізувалися на території Маневицької та Любешівської громад. Настирливі, наразі не встановлені особи, телефоном від імені податкової служби пропонують вирішення певних питань за фінансову винагороду. В інших випадках – шахраї можуть висловлювати прохання про фінансову допомогу.

Про такі випадки інформує сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Податківці рекомендують підприємцям ігнорувати прохання аферистів і наголошують, що жодного органи ДПС до дзвінки жодного відношення не мають.

Задля запобігання корупційним ризикам податкова служба активно та ефективно впроваджує дистанційний формат взаємодії з бізнесом, зокрема за посередництвом електронних сервісів та через Електронний кабінет. Тому особисте спілкування посадових осіб органів ДПС із платниками – не обов’язкова умова виконання контрольно-перевірочних функцій.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби слід інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.official@tax.gov.ua, або за номером телефону у Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися