На Волині поліція запустила програму «Чужий у селі»
Волинь

На Волині поліція запустила програму «Чужий у селі»

17 січня 2023, 10:06
0
0
Сподобалось?
0

Суть програми «Чужий в селі» полягає в тому, що місцеві жителі, які добре знають один одного, можуть помітити появу у населеному пункті підозрілих незнайомців чи автотранспорту. У такому разі люди мають зателефонувати своєму сільському голові або поліцейському офіцеру громади, дільничному офіцеру поліції чи відразу на екстрену лінію 102 для подальшої перевірки інформації.

Повідомлення про підозрілих осіб або автотранспорт можна надсилати за месенджерів Telegram, Viber, WhatsApp.

Що потрібно знати мешканцям населених пунктів, членам громадського формування, листоношам про інформування працівників поліції «Чужий в селі».

Громадяни при виявлені підозрілих осіб та автотранспорту в селі (селищі), фіксують прикмети невідомих, марку, колір, номерний знак автотранспорту, негайно повідомляють голову територіальної громади, старосту, дільничного офіцера поліції, поліцейського офіцера громади чи безпосередньо відповідний відділ (відділення) поліції.

До прибуття поліцейських місцеві жителі, члени громадських формувань здійснюють спостереження за підозрілими особами та автотранспортом з метою недопущення ними скоєння злочинів та правопорушень.

Вжиті заходи допоможуть запобігти кримінальним та адміністративним правопорушенням. а у разі їх вчинення, швидко встановити осіб, які можуть бути причетними до їх скоєння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися