Графіки відключення електроенергії для Волині на 21 січня
Волинь

Графіки відключення електроенергії для Волині на 21 січня

21 січня 2023, 11:46
0
0
Сподобалось?
0

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь в суботу становить лише 44% від необхідного для повноцінного електрозабезпечення області. Перевищення доведеного ліміту не допускається.

Про це інформують у «Волиньобленерго».

«Звертаємось до підприємств Волині та волинян по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України. Пам’ятайте про необхідність раціонального використання електроприладів, адже в українській енергосистемі зберігається дефіцит потужності через пошкодження ключових об‘єктів магістральних мереж по території України», – йдеться у повідомленні.

«Волиньобленерго» обіцяє докласти максимум зусиль для дотримання графіків погодинного відключення. Однак, енергетики зобов‘язані невідкладно виконувати екстрені відключення поза графіком у разі, якщо НЕК «Укренерго» буде змушене збалансувати енергосистему аби уникнути аварій на обладнанні.

Пікові години навантаження на енергосистему припадають на період з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00. У ці години особливо важливо споживати електроенергію раціонально.

Ознайомитись з графіками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися