Білорус продавав на Волині неіснуюче авто
Волинь

Білорус продавав на Волині неіснуюче авто

23 січня 2023, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку двоє шахраїв пообіцяли чоловіку за 100 тисяч гривень пригнати з-за кордону автомобіль Jeep, хоча наміру робити цього не мали. На лаві підсудних опинився лише один з шахраїв, який є громадянином Білорусі.

Про це з посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду пишуть Волинські новини.
Як ідеться у матеріалах справи, невстановлена особа розміщувала на OLX оголошення про продаж неіснуючих авто. Людям шахрай говорив, що автомобіль є в наявності і його можна ввезти на територію України, просивши в них завдаток на картку. Обвинувачений Федір Р. у цій схемі повинен був використовувати власні карткові рахунки, аби вивести зароблені обманом гроші.
У квітні минулого року на гачок шахраїв потрапив чоловік, якому під час телефонних розмов та переписки у Viber пообіцяли пригнати Jeep Grand Cherokее за 98 тисяч гривень. Шахраї сказали потерпілому, що для цього йому необхідно перерахувати усю суму, і чоловік це зробив, не підозрюючи обману. Після цього білорус, який проходив обвинуваченим у цій справі, зняв частину коштів у банкоматі.
У суді він визнав свою вину, підтвердивши обставини вчинення злочину. Оскільки потерпілому відшкодували усі збитки, він не наполягав на суворому покаранні.
В підсумку суд оштрафував злочинця на 40 800 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися