Під Луцьком вандали понищили щойно встановлені на трасі знаки (фото)
Волинь

Під Луцьком вандали понищили щойно встановлені на трасі знаки (фото)

25 січня 2023, 09:04
0
-2
Сподобалось?
-2

Під час обстеження автомобільної дороги державного значення Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Струмівка – Піддубці дорожники виявили акт вандалізму – невідомі пошкодили п’ять стійок з дорожніми знаками. Деякі з яких встановлені лише наприкінці грудня 2022 року, тобто не простояли й місяця.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волинської області.

Працівниками підрядного підприємства, що забезпечує експлуатаційне утримання цієї ділянки автошляху, невідкладно провели монтаж поламаних та зігнутих дорожніх стійок, адже відсутність дорожніх знаків чи їх неналежний стан несуть загрозу безпеці руху.

Такі роботи обійдуться державі майже у 4 тисячі гривень (без урахування вартості щитків дорожніх знаків, які пошкодились при падінні).

Дорожники повідомили про інцидент у поліцію.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до всіх жителів нашого краю з проханням дбайливо ставитись до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них. Якщо ви стали свідком навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг повідомте про це в правоохоронні органи (102) та в Службу автомобільних доріг у Волинській області за телефоном (0332) 78-54-88.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися