Волинню прокотилася чергова хвиля дзвінків від шахраїв-псевдоподатківців
Волинь

Волинню прокотилася чергова хвиля дзвінків від шахраїв-псевдоподатківців

25 січня 2023, 15:24
1
0
Сподобалось?
0

Останнім часом активні та настирливі псевдоподатківці телефонують до представників бізнесу Володимира. Ці  наразі  невстановлені особи пропонують вирішення проблемних питань у сфері оподаткування за певну фінансову винагороду, або ж висловлюють прохання про фінансову допомогу.

Оскільки такі випадки неодноразово мали місце раніше, у Головному управлінні ДПС у Волинській області вкотре рекомендують підприємцям ігнорувати прохання псевдоподатківців і наголошують – жодного стосунку до органів ДПС ці телефонні шахраї  не мають.

А тим часом задля запобігання корупційним ризикам податкова служба активно та ефективно впроваджує дистанційний формат взаємодії з бізнесом, зокрема за посередництвом електронних сервісів та через Електронний кабінет. Тому особисте спілкування посадових осіб органів ДПС із платниками – не обов’язкова умова виконання контрольно-перевірочних функцій.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.official@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Льонька
    Льонька

    Нічого святого нема у людей))

    26 січня 2023, 12:21
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися