Графіки відключення електроенергії для Волині на 26 січня
Волинь

Графіки відключення електроенергії для Волині на 26 січня

26 січня 2023, 09:00
0
0
Сподобалось?
0

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь на сьогодні становить лише 47% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області.

У зв’язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» збільшить тривалість перерв в електропостачанні.

У компанії нагадують, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України.

«Звертаємо увагу волинян, що час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається. У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень», – йдеться у повідомленні.

Ознайомитись з графіками.

Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів). Інформація у даному розділі актуалізується кожні 30 хвилин.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися