На Волині директорка нацпарку задіяла співмешканця у злочинній схемі
Волинь

На Волині директорка нацпарку задіяла співмешканця у злочинній схемі

26 січня 2023, 10:28
0
-1
Сподобалось?
-1

Прокурори Волинської обласної прокуратури повідомили директорці Шацького національного природного парку про підозру одразу за п’ятьма статтями кримінального кодексу. Її підозрюють у заволодінні чужим майном, зловживанні службовим становищем, видачі завідомо неправдивих офіційних документів, їх підробку та внесення до них неправдивих відомостей.

Як зазначають у прокуратурі області, за даними слідства, посадовиця, залучила у злочинну схему співмешканця та кількох підлеглих. Вона прийняла на роботу чотирьох людей, які працювали лише «на папері», однак директорка сумлінно заповнювала їх табелі обліку робочого часу упродовж жовтня 2021 року – червня 2022 року. «Мертвим душам» виплачували заробітну плату, на що з бюджету пішло майже 680 тисяч гривень. Гроші «працівники» віддавали роботодавцю.

Окрім того, директорка уклала договір про надання послуг за програмою «муніципальна няня», які насправді не надавалися. Але посадовиця подала документи на відшкодування їй витрат у сумі 23052 гривні та отримала ці кошти.

Вирішується питання про зміну підозрюваній запобіжного заходу та про відсторонення її від посади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися