На Волині у «гастролерів» вилучили понад 2 тисячі закладок (фото)
Волинь

На Волині у «гастролерів» вилучили понад 2 тисячі закладок (фото)

30 січня 2023, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

Поліція Волині затримала двох жителів Київської області, які забезпечували функціонування одного з телеграм-каналів, а саме, збували потенційним клієнтам наркотики, психотропи та прекурсори через закладки.

Про це повідомили у поліції Волині.

На місці затримання у зловмисників вилучили понад 2 360 підготовлених пакетиків для закладання з Альфа PVP, амфетаміном, таблетками наркотичної дії. У подальшому знайшли ще понад півтори сотні закладок, які «гастролери» встигли розкласти у різних місцях.

Пізніше у Київській області затримали і координатора вищевказаних «закладчиків», 22-річного жителя Фастова. Під час обшуку у нього вилучили запаси наркотичних речовин, зіп-пакети, ізоляційну стрічку, техніку, яка використовувалась для незаконного промислу. Також він отримував в певних локаціях схованки з наркотиками, потому фасував, розподіляв і передавав спільникам для розкладання.

Загалом, під час оглядових та обшукових дій вилучено закладок з психотропами й таблеток на понад 3 мільйони гривень за цінами так званого «чорного ринку». Щомісяця фігуранти збували близько 2 тисяч закладок, отримуючи майже мільйон гривень незаконного прибутку.

Затриманим загрожує позбавлення волі від 6 до 10 років. Тривають слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися