Патрульних Волині очолив офіцер, який воював на патрульному «Граді»
Волинь

Патрульних Волині очолив офіцер, який воював на патрульному «Граді»

1 лютого 2023, 11:01
0
1
Сподобалось?
1

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький провів оперативну нараду з особовим складом Управління патрульної поліції у Волинській області. На ній представили нових керівників.

Майор поліції Дмитро Мокич очолить патрульну поліцію Волинської області.  До цього він був на посаді заступника начальника УПП у Волинській області й майже від самого початку повномасштабного вторгнення брав участь у бойових діях на передовій у складі зведеного загону поліції. Згодом Дмиро Мокич «пересів» на БМ-21 «Град», з якої волинські патрульні «виписували штрафи окупантам».

Також змінився начальник відділу організації несення служби в місті Ковель. Новим керівником став старший лейтенант поліції Роман Оксентюк, котрий до цього служив на посаді командира взводу роти ТОР УПП у Волинській області.

Обидва новоспечені керівники підрозділів несуть службу в патрульній поліції Волинської області з 2015 року на різних посадах, тож добре знають особливості роботи своїх підрозділів.

Відзначимо, що попередній очільник УПП у Волинській області 31-річний Андрій Крутень очолив управління патрульних на сусідній Львівщині. Представлення відбулося вчора у закритому режимі, без журналістів. Крутень змінив на посаді Романа Пилипенка, якого через скандал з перепусткою для його дівчини не звільнили, а перевели в іншу область на нижчу посаду.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися