На Волині на благодійному вечорі зібрали гроші на авто для спецназівців (фото)
Волинь

На Волині на благодійному вечорі зібрали гроші на авто для спецназівців (фото)

7 лютого 2023, 11:58
0
0
Сподобалось?
0

Майже 140 000 грн вдалося назбирати на автомобіль для спецпризначенців ОЗСП «Любарт», які воюють на Донецькому напрямку під час благодійного аукціону, який відбувся 4 лютого у ресторані «Манго», що у селі Струмівка Підгайцівської громади.⠀

Локація була обрана не випадково, адже благодійний вечір  організували власники ресторану – родина Гроголів, аби зібрати кошти на ще одне авто та тепловізор для близької людини, яка служить у лавах спецпризначенців.

Кілька тижнів тому заступник Підгайцівського сільського голови та глава родини Леонід Гроголь вже придбав та передав одне авто військовим «Любарта», однак цього не достатньо для потреб підрозділу, у воєнних умовах транспорт страждає найбільше.

Під час благодійного вечора відбувся показ нової колекції піджаків «з українською душею» від Олександри Забіяки, а один із них купили як лот на аукціоні. Та й сама Олександра була активною учасницею торгів та придбала кілька дороговартісних лотів аукціону. Кожен учасник торгів розумів, що кожен лот, який вони придбають, допоможе десь на «нулі» вберегти життя військових, бо мобільність там – передусім.

Співучим голосом програми стала Марія Хурсенко. Вона виконала легендарну пісню свого батька «Соколята». А музичним – скрипалька Анастасія Гарбуза.

На завершення вечора виступив ліричний виконавець із Луцька Olivan, який заспівав пісні, які вже стали відомими, та презентував нову композицію, створену із відомою хіп-хоп виконавицею, сингл з якою офіційно презентують найближчим часом. Сомельє вечора був Олександр Оренчин.

Ну і на «десерт» гостей чекали вишукані страви, три фуршетні столи, кава та кенді бар від ресторану «Манго», оригінальні фотозони від Артстудії «Вузлик», приємні подарунки та лотерея.

У підсумку для військових Бахмута вдалося зібрати 139 000 грн.

Кошти продовжують збирати на рахунок Монобанку, зробити свій внесок можна за посиланням.

Серед лотів, які безкоштовно надали партнери благодійного вечора були: елітні алкогольні напої від власниці нового Луцького салону вин «In Vino» Ніни Лебедєвої, яка раніше вела бізнес у Харкові, місячний абонемент на навчання дітей у Школі усного рахунку «Соробан» від власників академії Оксани та Дмитра Трухіних, парфумерія від Олександри Забіяки «Sillage_niche», футболка від луцького бренду «Katelab», таку ж носить сам президент.

Фотосесія від журналу SPACE та простору подарунків «Lyba», меблі та декоративна статуетка від власниці меблевого шоуруму «Вesell» Інни Бусел, унікальний капелюшок від бренду «SEMA». Наплічники з перлин від ательє «69_atelier» із міста Чернівці.

Стилізований костюм, довгі рукавички в сіточку з глітерним напиленням, автентична хустина від української дизайнерки Тsiushka. Місячна підписка на доставку квітів додому від квіткової студії «Studio_with_love». «BEAUTY DAY» (все включено) у салоні краси «Selfie.beauty» від власниці салону Юлії Шишолик. Кашеміровий шарф від «Аndre Тan Lutsk». Картина від волинського митця та рекордсмена з висаджування квітів Василя Рижука.

Сукня від української модельєрки Діани Дорожкіної не встигла доїхати із Мілану, тож її продадуть на аукціоні, який організують на сторінці ресторану «Манго», трохи згодом. Ексцентричний костюм від дизайнерки Надії Залєсової.

Засіб для догляду за волоссям преміумсегмента від власниці мережі «Foreveryoung.center» Тетяни Ващук. Вечеря від шефа ресторану «Корона Вітовта» та простору подарунків «Lyba».




Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися