Пенсіонера з Луцька судили за дитячу порнографію
Волинь

Пенсіонера з Луцька судили за дитячу порнографію

8 лютого 2023, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку за поширення дитячої порнографії та розбещення неповнолітніх судять 67-річного пенсіонера.

Як йдеться в сюжеті ТРК «Аверс», з 20 вересня по 10 листопада у 2020 році скоїв кілька злочинів. Мова йде про ввезення в Україну порнографії з метою збуту чи розповсюдження, а також примушування до участі в її створенні. Збут неповнолітнім, чи розповсюдження серед них подібного роду відео.

Чоловіка спочатку взяли під варту на 60 діб, проте після внесення застави від, очевидно, що щедрого і небідного дідового знайомого у понад 315 тисяч гривень, запобіжний захід змінили. На розгляд Луцького міськрайонного суду ця справа потрапила у березні 2021 року. На пенсіонера суд поклав обов’язки не відлучатись з обласного центру без дозволу суду, не спілкуватись з потерпілою та свідками. Однак на два судових засідання в березні 2022 року він не з’явився. Зʼясувалося, чоловік 27 лютого 2022 року через пункт пропуску «Угринів» виїхав за кордон, звідки повернувся лише 5 квітня. Тому прокурор клопотала відправити чоловіка знову під варту, але суд відмовив, а грошову заставу, внесену за обвинуваченого, спрямували в дохід держави. Запобіжний захід лучанину змінили на домашній арешт, який полягає в забороні залишати житло в нічний період доби терміном на два місяці.

12 грудня минулого року суд виніс вирок. З повідомлення прокуратури стало відомо, що йому дали сім років позбавлення волі.

Вивести на чисту воду хтивого діда допомогла школярка, яка показала своїм батька переписку. Чоловік з таким вироком суду не згідний, тож подав апеляційну скаргу. 7 лютого у Волинському апеляційному суді мало відбутись закрите судове засідання, однак його відклали.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися