Екс-футболіст «Волині» став учасником масової бійки з росіянами у Туреччині (відео)
Волинь

Екс-футболіст «Волині» став учасником масової бійки з росіянами у Туреччині (відео)

14 лютого 2023, 15:34
0
1
Сподобалось?
1

Вчора, 13 лютого, у турецькому готелі Royal Sigunas сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників «Шинніка» з російського Ярославля. У результаті шестеро росіян змушені були звернутися до травмпункту з різними травмами: від забоїв м’яких тканин і ребер до перелому пальців. Росіяни одразу ж звинуватили українців у тому, що вони у переважаючій кількості напали на них.

Однак відео, яке є на сьогодні в мережі, свідчить що сутичка була рівною.

Серед найактивніших учасників сутички з української сторони був екс-футболіст «Волині» Дмитро Немчанінов. Хоча у нього за плечима й виступи за російські армійські «Крилья Совєтов», однак нині він має однозначну проукраїнську позицію.

ФК «Минай» оприлюднив офіційну позицію стосовно ситуації в турецькому готелі. За інформацією закарпатського клубу, причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік українців.

Бійка відбулася на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают». Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шиннік» згодився готель. Бо внаслідок землетрусу можливості для розселення у Туреччині значно скоротилися. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували росіян співати гімн та побили гравця у ліфті – не відповідає дійсності.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування, а ось росіян за дебош виселили з готелю.

Нагадаємо, що минулого тижня гравець «Шахтаря» і молодіжної збірної України Данило Сікан теж відправив російського футболіста у нокаут в одному з турецьких готелів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися