«Старий Луцьк-Університет» відіграв черговий бабл у Дніпрі
Волинь

«Старий Луцьк-Університет» відіграв черговий бабл у Дніпрі

15 лютого 2023, 15:59
0
1
Сподобалось?
1

Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» провів серію матчів у регулярному чемпіонаті української чоловічої суперліги. Команда Володимира Журжія завітала до Дніпра, де мала зіграти три поєдинки.

Для «розгону» у лучан була гра з аутсайдером ліги – «Запоріжжям». І «розгон» вдався. «Старий Луцьк-Університет» на класі переміг суперника з рахунком 73:63.

У наступному матчі лучани зустрілися з господарями паркету, які на сьогодні є третьою командою регулярки. Після провальної першої чверті (18:32) «Старий Луцьк» зібрався, і вже на другому відрізку здійснив практично повний камбек – залишалося відіграти всього два очки. Надалі тривала рівна боротьба, в якій перемогти міг кожен із суперників. Фарт був на боці «Дніпра». Гра закінчилася з рахунком 97:94 на користь господарів.

Закривали лучани дінпровський бабл зустріччю із лідером – «Будівельником». «Старий Луцьк» знову показав достойну гру. Лучани поступилися з рахунком 71:88. Кращим гравцем матчу став лучанин Євген Коровяков. Загалом слід сказати, що «Старий Луцьк-Університет» підвела лавка запасних, адже основна стартова п’ятірка «перекидала» лідерів столичної команди з рахунком 55:51.

Євген Коровяков потрапив до символічної збірної суперліги за минулий тиждень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися