Лучан кличуть підтримати патрульного, котрого покарали через п’яного прокурора
Волинь

Лучан кличуть підтримати патрульного, котрого покарали через п’яного прокурора

21 лютого 2023, 11:50
0
1
Сподобалось?
1

В Апеляційному суді Волинської області відбудеться розгляд справи патрульного поліцейського Віктора Циплакова. У вересні 2020 року у Нововолинську його екіпаж переслідував авто, водій якого проігнорував вимогу про зупинку та проблискові маячки. З’ясувалося, що за кермом автомобіля «Opel» був прокурор Володимир-Волинської прокуратури Микола Троцюк. Він всіляко намагався уникнути відповідальності, втік на подвір’я до тещі, де його й затримали. Зрештою, працівник прокуратури відмовився проходити огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Зрештою кримінальне провадження відкрили стосовно патрульного Циплакова. Рожищенський суд у листопаді минулого року визнав його винним у порушенні недоторканності житла та призначив йому покарання – два роки ув’язнення з іспитовим терміном на рік.

Тим часом, поки відбувалася судова тяганина, Микола Троцюк відновлювався на посаді, добивався грошової компенсації, й остаточно був звільнений також лише у листопаді минулого року, після широкого розголосу у ЗМІ судилища над патрульним.

Апеляційний розгляд справи Віктора Циплакова запланований на 22 лютого на 8:00, за адресою: м. Луцьк, вул. Червоного Хреста,10.

Небайдужих лучан просять прийти під приміщення суду, аби захисти честь і гідність патрульного, котрий постраждав за принципове виконання своїх обов’язків.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися