Судили волинянина, який повідомив про замінування Верховної Ради
Волинь

Судили волинянина, який повідомив про замінування Верховної Ради

22 лютого 2023, 22:02
0
0
Сподобалось?
0

На початку серпня минулого року чоловік з Ковельщини подзвонив у поліцію і повідомив, що у Верховну Раду України «підложили бомбу». Після перевірки зʼясувалося, що інформація була неправдива. Тим часом оперативники затримали «дозвонювача» – 46-річного жителя села Мизове.

Як пише Ковель media, Ковельський міськрайонний суд виніс рішення у цій справі.

Прокурор просила суд застосувати до підозрюваного госпіталізацію до закладу з надання психіатричної допомоги із звичайним наглядом.

У судовому засіданні «мінувальник» пояснив, що просто хотів привернути до себе увагу. Його матір, як законний представник, проти клопотання не заперечила. Вона сказала, що бажає, аби сина полікували.

Відповідно до висновку судово-психіатричної експертизи, у ковельчанина в той день стався гострий психічний розлад із симптомами шизофренії, через який він не був здатний усвідомлювати свої дії та керувати ними.

Суддя Марина Грідяєва ухвалила, що чоловік перебував у стані неосудності і це доведено повністю, в зв’язку з чим він не підлягає кримінальної відповідальності, а потребує примусових заходів медичного характеру.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися