У місті на Волині запрацювало соціальне таксі для людей з інвалідністю
Волинь

У місті на Волині запрацювало соціальне таксі для людей з інвалідністю

24 лютого 2023, 13:34
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі розпочинає роботу соціальне таксі для безкоштовного перевезення людей з інвалідністю в межах громади до лікарень, банків, закладів культури, спорту, ЦНАПу. Фінансування послуги здійснюватиметься за кошти місцевого бюджету і надаватиме її територіальний центр соціального обслуговування.
Про це повідомляє Ковельська міська рада.
Спеціалізоване авто місто отримало торік від ковельчан, які мешкають в Іспанії. Воно повністю пристосоване для перевезень маломобільних людей. Бус обладнаний підйомником, у ньому три посадкові місця та ще два – для людей на колісних кріслах.
Вчора, 23 лютого, соціальне таксі здійснило свій перший рейс. Мама з дочкою, яка має ДЦП, приїхали з Ружина на прийом до стоматолога. Жінка розповідає, що зателефонувала у територіальний центр та замовила послугу. Зробила це завчасно.

"Дуже добре, що тепер діє такий сервіс. Спасибі усім, хто над цим працював. Давно на це чекали, адже складно добиратись у різні заклади. Тепер простіше буде планувати такі поїздки", – говорить жінка.Ковель

Директор територіального центру Світлана Смітюх каже, що на сьогодні у них є кілька замовлень, вони продовжують надходити. Щоб скористатися послугою, людям з інвалідністю треба зателефонувати у терцентр за номером (03352) 5-14-35 і подати заявку. Соціальний працівник, за потреби, допоможе у зборі необхідних документів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися