На Волині позашляховик на великій швидкості врізався у відбійник (фото, відео)
Волинь

На Волині позашляховик на великій швидкості врізався у відбійник (фото, відео)

27 лютого 2023, 16:35
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече. Прибувши на місце події, поліцейські виявили водія автомобіля Skoda, який здійснив наїзд на відбійник. Внаслідок зіткнення авто дістало механічні пошкодження, пошкодилися також елементи вулично-шляхової мережі: відбійник та ліхтар. Травм в автопригоді, на щастя, ніхто не отримав.

Під час спілкування з 56-річним керманичем патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак проходити огляд на місці події чи в медзакладі чоловік відмовився. Крім цього, водій не пред’явив документів на право керування.

Інспектори склали на чоловіка адмінпротоколи протоколи за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 2 ст. 139 (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів чи іншого майна) КУпАП та винесли постанову за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися