На Волині відбулися навчання зенітників ТрО (фото)
Волинь

На Волині відбулися навчання зенітників ТрО (фото)

28 лютого 2023, 18:13
0
1
Сподобалось?
1

На Волині в районі відповідальності 100 бригади Сил тероборони ЗСУ проведено заняття з вогневої підготовки для зенітних підрозділів. До стрільб на полігоні, що обладнаний на визначеній відстані від кордону з Білоруссю, залучено бойові обслуги підрозділів у межах перевірки їхнього рівня злагодженості та набуття бойових спроможностей.

Зенітні установки ЗУ-23-2, що налічують дві гармати 2А14 кожна, зенітного автоматичного прицілу ЗАП-23 й додаткового прицілу для вогню по наземних цілях, встановлені на борту військових вантажівок. Даний принцип підвищує мобільність воїнів-зенітників, розширює сектор стрільби та покращує спостереження за цілями. Вогонь ведеться осколочно-фугасними та бронебійно-трасуючими набоями.

– Більшість моїх підлеглих – мобілізовані, які раніше не мали стосунку до військової служби. Але я впевнений у кожному з них, адже всі вони максимально вмотивовані та навчені. Вони діяли як одне ціле, – каже командир зенітного підрозділу Тарас із позивним «Зуб». – Ми навчилися бездоганно застосовувати все наявне озброєння, діяти злагоджено з іншими підрозділами бригади.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися