Волинянка звинувачує колишнього чоловіка у викраденні дитини
Волинь

Волинянка звинувачує колишнього чоловіка у викраденні дитини

2 березня 2023, 09:00
0
0
Сподобалось?
0

Мешканка одного із сіл Ковельського району звинувачує свого колишнього чоловіка у викраденні малолітньої дитини. Також вона звернулася до суду із скаргою на бездіяльність поліції за невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, пише Ковель media.

У скарзі жінка зазначила, що колишній чоловік вкрав спільного малолітнього сина. У грудні 2022 року орган опіки і піклування визначив місце проживання дитини із матір’ю. За словами заявниці, у зв’язку із побоюванням за життя і здоров’я дитини вона раніше до правоохоронних органів не зверталась. Окрім того, повідомила суд, що у лютому 2022 року колишній чоловік з її помешкання вкрав її банківську картку, з якої знімає кошти. Завдані збитки становлять близько 12 000 гривень.

Також жінка розповіла, що чоловік нібито погрожував розправою, у випадку, якщо жінка намагатиметься добиватися повернення диини.

У судовому засіданні скаржниця та її адвокат скаргу підтримали. Представниця Ковельського РУП – інспектор сектору ювенальної превенції мотиви скарги вважала безпідставними, а дії працівників управління поліції – законними.

На думку суду, наведені заявницею обставини дають підстави для внесення відомостей до ЄРДР.

Слідча суддя Юлія Волкова ухвалила зобов’язати уповноважених осіб Ковельського районного управління поліції внести відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за заявою скаржниці та повідомити суд про виконання судового рішення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися