У садочку на Волині дітей вчили виготовляти окопні свічки
Волинь

У садочку на Волині дітей вчили виготовляти окопні свічки

3 березня 2023, 12:31
0
0
Сподобалось?
0

Вихованці старшої групи Липинського дитсадка «Оленька» вчилися виготовляти окопні свічки під час заняття з патріотичного виховання у садку. Разом із вихователями малеча завітала у волонтерський центр, де окопні свічки у великих обсягах роблять мешканці села та працівники адмінбудівлі Липинського старостинського округу. Лише за грудень 2022 року звідси відправили на фронт понад 1500 виробів.

Екскурсію малюкам провела освітянка та волонтерка, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Підгайцівської сільської ради Світлана Зінкевич, яка розповіла яким чином і з яких матеріалів виготовляють свічки.

Зі слів заступника Підгайцівського сільського голови Валентина Приходька, помітно було, що процес виготовлення свічок зацікавив дітей, вони уявляли й коментували, як воїни варитимуть на них каву, або грітимуться в окопі.

Свої свічечки дітлахи прикрасили патріотичними малюнками. Найближчим часом їх, разом з іншими корисностями, передадуть воїнам ЗСУ, аби вони могли зігріти ними не лише ароматну каву, а й серця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися