Луцький зоопарк матиме власну унікальну поштову марку
Волинь

Луцький зоопарк матиме власну унікальну поштову марку

16 березня 2023, 13:27
0
1
Сподобалось?
1

Директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко відзначила, що за останні п'ять років значно збільшилась кількість відвідувачів зоопарку. Найскладніші роки — це період карантину під час ковіду і, звісно, - початок війни.

Підприємство має власну сувенірну продукцію: календарі, блокноти, путівники, книжки, буклети, кружки тощо.

«Новинка — це поштові марки із зображанням тварин зоопарку. Це черговий спосіб популяризації нашого міста як туристичного», - зазначила Людмила Денисюк.

Підприємство є учасником важливих урядових ініціатив наукового та просвітницького спрямування. Найбільше співпрацює з Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України (участь у нарадах, розробка правил утримання тварин у зоологічних установах). Також КП «Луцький зоопарк» є учасником Плану щодо збереження та відтворення зубра в Україні на 2023–2027 роки. У зоні відповідальності підприємства – організація та проведення заходів із комунікації, освіти та обізнаності населення щодо цього виду.

Працівники зоопарку організовують багато цікавих тематичних заходів, благодійних акцій, екскурсій.

«Дуже хочеться розширити територію. Наш зоопарк є найменшим в Україні – 4,3 гектара. Болючим питанням є приміщення для працівників зоопарку. Адже зараз немає можливості проводити семінари та зустрічі на різноманітну тематику. Тому ми будемо працювати над цим», – наголосила директор комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися