Волинянина засудили за замах на зґвалтування дівчини з івналідністю
Волинь

Волинянина засудили за замах на зґвалтування дівчини з івналідністю

21 березня 2023, 17:54
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався торік 12 червня у селі Теслугів Крупецької громади Дубенського району Рівненщини. Неподалік місцевого магазину зловмисник помітив дівчину і відвів її за будинок культури. Там він намагався її зґвалтувати, однак в цей момент повз проходили двоє чоловіків. Насильник почав від них втікати і замкнувся у туалеті місцевого магазину, але хлопці вибили двері та викликали поліцію.

Відомо, що потерпіла з дитинства страждає на фенілкетонурію – це хвороба, що спричиняє психічний розлад. Через нього дівчина не могла усвідомлювати дій чоловіка та протистояти йому.

Як пише Zahid.net, підсудний у суді розповів, що того дня разом з товаришем приїхав у село Теслугів. Там вони у місцевому магазині придбали алкоголь. Вийшовши з приміщення, він помітив дівчину і вирішив скоїти зґвалтувати її. Чоловік раніше неодноразово судимий за крадіжки і нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Останній вирок йому виніс Ковельський суд в 2018 році. Тоді за розбій чоловікові присудили вісім з половиною років тюрми, але його достроково звільнили. Також про обвинуваченого відомо, що він уродженець села Заболоття, що на Ратнівщині.

Волинянину призначили три роки і один місяць тюрми. Вирок ще не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися