CБУ Волині викрила у державній зраді колишню освітянку
Волинь

CБУ Волині викрила у державній зраді колишню освітянку

4 квітня 2023, 15:22
0
1
Сподобалось?
1

Служба безпеки України встановила, що 42-річна мешканка Волноваського району Донецької області добровільно перейшла на бік ворога в умовах воєнного стану та зрадила Присязі посадової особи місцевого самоврядування.
До повномасштабного вторгнення РФ на територію України зловмисниця обіймала посаду головного спеціаліста відділу освіти Хлібодарівської сільської територіальної громади Волноваського району на Донеччині.
У березні 2022 року вона добровільно погодилась зайняти посаду «голови Кіровської сільської адміністрації Волноваського району ДНР», що незаконно створена на окупованій території Волноваського району Донецької області.
Жінка, з метою утвердження окупаційної влади, брала участь спільно з представниками держави-агресора та її окупаційної адміністрації в «робочих нарадах органів влади ДНР», з подальшим поширенням злочинною владою відомостей про такі заходи в інформаційному просторі на окупованих територіях та території РФ.
Слідство проводили працівники Управління СБУ у Волинській області. Державній зрадниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися