На Волині затримали грабіжника зі стажем
Волинь

На Волині затримали грабіжника зі стажем

6 квітня 2023, 13:01
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент трапився учора ввечері, 5 березня, на вулиці Соборності у Ківерцях. Поблизу місцевого магазину зловмисник вихопив із рук 54-річного жителя Луцького району сумку з документами і мобільним телефоном та втік.

Про це повідомили у поліції Волині.

На місце пригоди виїхали оперативники та слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що до вчинення грабу може бути причетний 33-річний місцевий житель. За місцем проживання чоловік був відсутній.

Під ранок внаслідок проведених оперативно-пошукових заходів зловмисника затримали. У нього вилучили речі потерпілого. До слова, затриманий вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Після оголошення волинянину підозри у вчиненні інкримінованого злочину вирішуватиметься питання про обрання йому запобіжного заходу. Зловмисникові загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися