За вбивство тероборонівця на Волині досі нікому не оголосили підозру
Волинь

За вбивство тероборонівця на Волині досі нікому не оголосили підозру

6 квітня 2023, 15:20
0
-1
Сподобалось?
-1

Правоохоронці досі встановлюють обставини загибелі бійця 100 Волинської бригади ТРО Сергія Панасюка на кордоні з Білоруссю 25 лютого. Станом на 6 квітня про підозру в кримінальному провадженні не повідомляли.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на відповідь Північного об’єднаного прес-центру ЗСУ.

«Розслідування проводиться в рамках кримінального провадження, інформація про яке внесена до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, за N 12023030000000266. Інформація щодо повідомлення про підозру, хід та закінчення досудового розслідування або направлення до суду не надходила».

Інформацію про те, що у цій справі за понад місяць розслідування досі немає підозри, підтвердило УП і джерело у правоохоронних органах.

Повідомляється, що кримінальне провадження знаходиться в досудовому розслідуванні ТУ ДБР у Львові.

У відповіді на запит вказується, що «24 лютого 2023 року молодший сержант Панасюк С.П. виконував службові обов’язки на спостережному посту з метою прикриття ділянки кордону з республікою Білорусь (в районі села Тур, Ковельського району Волинської області). Близько 01:20 25 лютого 2023 року спостережний пост виявив групу порушників державного кордону, що пересувались з боку республіки Білорусь».

«Після спостереження за порушниками, було відкрито вогонь у їх напрямку. За результатом вогневого контакту молодший сержант Панасюк С.П. отримав поранення. Під час транспортування для надання медичної допомоги молодший сержант Панасюк С.П. від отриманого вогнепального поранення помер», – йдеться у відповіді на запит УП.

Також повідомляється, що у військовій частині А7028 у зв’язку з цією подією «проводиться службове розслідування з метою з’ясування причин та обставин смерті молодшого сержанта Панасюка С.П.» і що «інформацію про зазначену подію було доведено до особового складу».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися