На Волині затримали ухилянтів-рецидивістів
Волинь

На Волині затримали ухилянтів-рецидивістів

14 квітня 2023, 09:25
0
0
Сподобалось?
0

Військовослужбовці Волинського прикордонного загону затримали трьох чоловіків віком від 22 до 25 років, які намагалися нелегально дістатися до Польщі. У нічну пору вони пробиралися на той бік на ділянці  відповідальності відділу «Морозовичі». Інформацію про них завчасно передали охоронцям кордону оперативники. Тож чоловіків затримали за кількасот метрів до кордону. Зʼясувалося, що один із порушників упродовж останніх місяців уже вчетверте намагався втекти з України, а один з його товаришів – тричі. За цей час хлопці встигли «відмітитися» на кордоні з Молдовою та Угорщиною. Невдалою виявилася спроба втечі й через українсько-польську ділянку.

Ще одного правопорушника днями затримала група реагування відділу прикордонної служби «Амбуків». 34-річний житель Донецької області теж хотів у Польщу. Наприкінці березня чоловіка не пропустили через кордон в одному із пунктів пропуску на Львівщині.

Відносно усіх затриманих прикордонники склали адміністративні документи. Чоловікам доведеться сплатити по 8500 гривень штрафу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися