У Луцьку адвокат не давав провести освідування водія на наркотичне сп’яніння
Волинь

У Луцьку адвокат не давав провести освідування водія на наркотичне сп’яніння

14 квітня 2023, 11:07
1
-1
Сподобалось?
-1

У Луцьку в пʼятницю ввечері, 7 квітня, на перехресті вулиць Воїнів Інтернаціолістів та Кравчука патрульні зупинили водія «Опеля» через порушення правил дорожнього руху. У нього були побиті задні стопи, також він не подав сигнал повороту перед здійсненням маневру. Під час спілкування патрульні помітили у чоловіка ознаки наркотичного сп’яніння і вирішили перевірити його у наркодиспансері.

Сюди приїхав адвокат водія Назар Щербляк, доречі, колишній поліцейський. Він влаштував конфлікт із патрульними, а водій «Опеля» сховався у його машині. Зрештою виникла шарпанина, пізніше адвокат звернувся у медзаклад з гематомами на плечах.

У патрульній поліції Волині відповіли на запит телеканалу Конкурент TV щодо інциденту, який трапився 7 квітня між патрульними та адвокатом Назаром Щербяком, й надали відео тих подій з боді-камер.

Зрештою, на порушника склали кілька адмінпротоколів. За повторне керування у стані сп’яніння протягом року, за злісну непокору працівникам поліції, за керування без посвідчення водія тощо.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ігор
    Ігор

    Нарізали як було вигідно патрульним. Нічого не міняється, начальство покриває своїх некомпетентних і неосвідчених патрульних…Я не виправдовую водія, просто навчіться робити свою роботу згідно законів!

    14 квітня 2023, 13:34
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися