У Луцьку водій-утікач протаранив патрульне авто
Волинь

У Луцьку водій-утікач протаранив патрульне авто

14 квітня 2023, 13:42
0
0
Сподобалось?
0

Вчора ввечері до патрульних у Луцьку звернулися небайдужі громадяни, які повідомили, що на парковці поблизу одного із супермаркетів на вулиці Рівненській водій автомобіля марки BMW перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Оглянувши прилеглу територію, інспектори виявили транспортний засіб. Після чого увімкнули маячки синього та червоного кольору й подали спеціальний звуковий сигнал про зупинку.

Як повідомили "Віснику+К" у патрульній поліції Волині, водій не зреагував та продовжив рух, ігноруючи законну вимогу поліцейських. Інспектори прийняли рішення про негайну зупинку автомобіля правопорушника. Після чого 36-річний водій BMW протаранив службове авто поліцейських, який рухався із увімкненими спецсигналами.

Водія затримали, він і справді мав ознаки сп’яніння. Згодом патрульні з’ясували, що чоловік вже вдруге протягом року керував автомобілем напідпитку.

На правопорушника охоронці правопорядку склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема за ч. 2 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння, вдруге протягом року), за ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) та за ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися