Волинський депутат пояснив, як опинився на курорті у Куршавелі
Волинь

Волинський депутат пояснив, як опинився на курорті у Куршавелі

17 квітня 2023, 15:08
0
0
Сподобалось?
0

Журналіст «Української правди» Михайло Ткач на елітному зимовому курорті «Куршевель», що у Франції, помітив там депутата Володимирської міської ради від партії «Сила і честь»  Валерія Зінкевича.

Він прокоментував ситуацію виданню ВСН.

«Я перехворів на тяжку хворобу панкреонекроз – це дуже сильне запалення підшлункової залози. В результаті два місяці я пролежав в реанімації, перехворів, мені зробили три операції, я вижив. Після цього отримав діабет 1 типу – інсулінозалежний. Спочатку треба було зробити I групу інвалідності, але я її не робив. Потім зробив II групу інвалідності. Я приблизно 14–15 років – інвалід ІІ групи.

10–11 років я її щороку повторював, тому що мені зі здоров‘ям потрібно було лягати в лікарню двічі на рік, а вже у 2020 році мені дали довічну групу інвалідності», – пояснює своє перебування за межами України депутат.

Він підкреслює, що після початку повномасштабного вторгнення пішов у військкомат, де проходив медичну комісію і перевірявся у лікарів, після чого його було знято з військового обліку.

«Я виїздив за кордон на всіх законних підставах ще до постанови президента, яка забороняє виїздити депутатам. У той час можна було, я скористався цим моментом. Зараз не можна виїжджати, то я цього не роблю», – додає він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися