Офіцер, який побив солдата на Волині, чекає суду за смертельне ДТП
Волинь

Офіцер, який побив солдата на Волині, чекає суду за смертельне ДТП

19 квітня 2023, 17:13
0
0
Сподобалось?
0

Історія про побиття солдата Анатолія Грищука у казармі на території частини 14 механізованоїх бригади у Володимирі обростає новими подробицями.

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону розпочато розслідування за даним фактом. Досудове розслідування здійснює Теруправління ДБР у Львові.

Допитані свідки і потерпілий, вилучено речі та предмети. Призначено низку судових експертиз, за результатами проведення яких прокурори прийматимуть законне та обґрунтоване рішення.

Як повідомили у Спеціалізованій прокуратурі в оборонній сфері Західного регіону, щодо підозрбюваного у побитті солдата офіцера на даний час є вже готовий обвинувальний акт в іншій справі, котрий спрямували до суду. Старшого лейтенанта звинувачують у скоєнні смертельної ДТП у Володимирі у лютому 2023 року. Цікаво, що саме у рамках цього кримінального провадження до нього застосували запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із місцем перебування у казармі, на території якої сталася подія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися