На Волині відбулась зустріч з родинами полонених та зниклих воїнів
Волинь

На Волині відбулась зустріч з родинами полонених та зниклих воїнів

20 квітня 2023, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

Заступниця голови облдержадміністрації Мирослава Якимчук взяла участь у зустрічі родин полонених та зниклих безвісти Захисників і Захисниць із представниками Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Як зазначила керівниця західного регіонального центру Анна Козюта, часто у родичів зниклих безвісти чи полонених військовослужбовців виникають запитання до військових частин, до комунікації структур у Координаційному штабі тощо. Тож зустріч організували для максимально конструктивного діалогу, адже кожен запит важливий. А також для того, щоб було розуміння, чим займається кожна структура.

Також запросили долучитись представників Міжнародного комітету Червоного Хреста, які розповіли про свою роботу та роль у цьому питанні. До слова, основне завдання організації – обмін інформацією між обома сторонами.

Відбувся діалог, під час якого сім’ї оборонців мали змогу довідатися про алгоритм дій у випадку, коли військовослужбовець потрапив у полон чи зник безвісти.

Західний регіональний центр Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими створили для покращення взаємодії з родинами Захисників та Захисниць і задля вирішення основних завдань Координаційного штабу Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській, Закарпатській та Рівненській областях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися