Волинянка самовільно побудувалася на землях «Укренерго»
Волинь

Волинянка самовільно побудувалася на землях «Укренерго»

20 квітня 2023, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

У 2017–2018 роках жителька села Зміїнець Луцького району незаконно спорудила дві двоповерхові будівлі площею понад 700 квадратних метрів на земельній ділянці, яка перебувала у державній власності та знаходилась в користуванні Державного підприємства Національна енергетична компанія «Укренерго», на території Прилуцької сільської ради.

Аби надати видимості законності своїм діям, вона зробила нікчемний договір купівлі-продажу їй цих споруд приватним підприємством та акт прийому-передачі їй цього майна. Підроблені документи жінка використала, пред’явивши їх державному реєстратору.

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про самовільне будівництво, а також підроблення й використання підроблених документів. Також прокуратура через суд добиватиметься скасування державної реєстрації та припинення права власності підозрюваної на самовільно захоплену ділянку. Після цього її мають звільнити від самовільно збудованих споруд та повернути у державну власність – Луцькій міській раді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися