Волинські фермери можуть отримати фінансову допомогу від держави
Волинь

Волинські фермери можуть отримати фінансову допомогу від держави

21 квітня 2023, 12:30
0
1
Сподобалось?
1

Український державний фонд підтримки фермерських господарств оголосив конкурс на отримання фінансової підтримки фермерськими господарствами для провадження виробничої діяльності та диверсифікації виробництва за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

Фінансова підтримка фермерських господарств надається у розмірі, що не перевищує 1 мільйон гривень із забезпеченням виконання зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Фермерські господарства подають у паперовій або електронній формі до регіональних відділень Укрдержфонду заявку у двох примірниках за формою, затвердженою Мінагрополітики, та документи, визначені пунктом 8 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 1102 від 25 серпня 2004 р. (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 березня 2007 р. № 349) для перевірки.

Прийом заявок та документів триватиме до 17 травня.

До конкурсу допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Прийом заявок та документів проводиться регіональним відділеннями Укрдержфонду у Волинській області за адресою: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14; volynudf@ukr.net.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися