Почався суд над офіцером 14 бригади у справі про смертельну аварію
Волинь

Почався суд над офіцером 14 бригади у справі про смертельну аварію

26 квітня 2023, 10:35
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі розпочався судовий розгляд справи про смертельну аварію, у скоєнні якої звинувачують 23-річного офіцера 14 ОМБР Василя Арійчука.

Про це пише ВСН.

Смертельна аварія трапилася у Володимирі 24 лютого близько 23:30. Василь Арійчук на автівці БМВ наїхав на жінку. У результаті аварії постраждала померла на місці пригоди.

Вчора, 25 квітня, відбулося підготовче судове засідання у цій справі. Головуючий прийняв рішення розпочати розгляд 4 травня о 16 годині.

Сам Арійчук повністю визнає свою вину. Взяв на себе усі витрати, пов’язані похованням загиблої у ДТП та відшкодування моральної й матеріальної шкоди.

Василь Арійчук також фігурує у справі про побиття 41-річного солдата Анатолія Грищука, яке сталося 8 квітня у військовій частині в Володимирі. Рідні солдата звинувачують офіцера у рукоприкладстві, яке вилилося у важкі травми для потерпілого.

У даному випадку Василь Арійчук заперечує цей факт, і запевняє, що є свідки, які підтвердять, що він не причетний до цього. Навіть більше, потерпілий напередодні інциденту заходив до нього у кімнату, і у нього була розбита губа.

Адвокат Арійчука Олександр Фідря зазначає, що солдат був у нетверезому стані, що підтверджують результати експертизи. А також додає, наразі немає жодних підтверджень і доказів того, що побиття скоїв саме його підзахисний, та зазначає, що після цього випадку у нього були вилучені особисті речі для експертизи, результати якої нічого не виявили.

Василь Арійчук є уродженцем Чернівців. З його слів, батько є військовослужбовцем і вважається зниклим безвісти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися